EtusivuUutisetTäydellinen kylpyhuone rakentuu tarkkaan harkituista materiaaleista

Täydellinen kylpyhuone rakentuu tarkkaan harkituista materiaaleista

Huolellisesti suunniteltu ja toteutettu kylpyhuone antaa kodille lisäarvoa ja helpottaa sujuvaa arkea. Mihin siis kylpyhuonetta suunniteltaessa kannattaa kiinnittää huomiota ja mihin on hyvä erityisesti panostaa?

Kylpyhuoneen suunnittelun lähtökohdat

Ensimmäisenä kannattaa kysyä itseltään seuraavat kysymykset: Mitä toimintoja kylpyhuoneeseen tarvitaan? Onko kylpyhuone samalla myös kodinhoitohuone? Paljonko ja minkälaiselle tavaralle tarvitsee säilytystilaa?

Esteettisesti kaunis kylpyhuone miellyttää silmää, mutta siltikin suunnittelun ja toteutuksen lähtökohta tulee olla tilan helppo käyttö arjessa.

Kylpyhuoneremontin aikana tulee usein eteen myös lupa-asiat, uudet putkivedot ja valaistuksen uudistaminen. Esim. optimaalinen valaistus herättää tilan eloon ja tekee kokonaisuudesta miellyttävän.

Pesuhuone on usein myös kodinhoitohuone

Jos pesuhuoneen tulee täyttää myös kodinhoitoon kuuluvia tehtäviä ja sinne sovitetaan myös pyykinpesukone ja mahdollisen kuivausrumpu, tulee tilan toiminnallisuuksia miettiä sitäkin enemmän. Tällöin täytyy pohtia, millainen pesukone, mihin päin sen luukku aukeaa, mihin likavaatesäilytys, vaatteiden kuivaus ja tuleeko tilaan mahdollisesti myös siivouskaappi ja säilytystilat lakanoille ja pyyhkeille.

Sisustuksellisesta kuten myös kylpyhuoneen toiminnallisesta näkökulmasta katsoen hyvä ohjenuora on, että huomiomme ei saisi kiinnittyä kylpyhuoneessa säilytettäviin tavaroihin, vaan tilan säilytysratkaisujen tulisi tarjota paikka kaikille tavaroille siten, että ne ovat kyllä käden ulottuvilla, mutta eivät häiritse kylpyhuoneen rauhaa eikä estetiikkaa.

Helatukun valikoimassa on tarjolla runsaasti nerokkaita ratkaisuja kylpyhuoneen säilytysjärjestelmiin. Kaappien sisälle voi piilottaa kätevästi mm. pyykinkuivaustelineen », joka monesti lattialla irtonaisena versiona on kaiken aikaa vain tiellä ja tukkimassa kulkua. Sama ongelma on usein myös silityslaudan kanssa ja sitä on kokonsa vuoksi usein hankala säilyttää järkevästi, siksi integroitava silityslauta » puhuu puolestaan kodinhoitotiloissa.  Likapyykin käsittelyä helpottaa mm. kaapista ulosvedettävä likavaatekori » tai kori, joka on mahdollista integroida myös laatikkoon.

Siivouskaapin liukuvat säilytyslokerikot » auttavat näkemään kaikki pesuainepullot helpommin, ja mikään tuote ei jää hyllyjen pimeään takanurkkaan unohduksiin.

 

Helatukun valikoimasta löydät kattavasti tuotteita koko kylpyhuoneen sisustamiseen

Esimerkiksi laajasta valikoimasta kylpyhuoneen altaita löydät varmasti mieleisesi. Uutuutena loistavat mustat valumarmorialtaat », joihin voi yhdistää niin ikään uutena valikoimasta löytyvät värilliset ylivuodot », mm. messingin värisenä. Kun tähän lisää esim. mustan hanan, on elegantti ja tyylikäs kokonaisuus valmis.

 

Viimeistele vetimillä ja koukuilla

Helatukun vedinvalikoimasta löytyy varmasti sopiva jokaisen kylpyhuoneen persoonalliseen sisustustyyliin. Uutuuksista mm. värivetimet mokan », salvian », sammalen» ja mulperin » sävyissä antaa taatusti viimeistellyn, tyylikkään säväyksen kylpyhuoneen sisustukseen. Vetimistä mm. nuppeja voi käyttää myös pyyhekoukkuina ja mm. modernin BASE-sarjan » koukkujen paras ominaisuus on tietenkin tarrakiinnitteinen, mutta silti pitävä asennus.

 

Älä unohda valaistusta

Kauniskin sisustus jää valjuksi, jos sitä ei valaista optimaalisesti. Kylpyhuoneen valaistus auttaa sujuvaa arkea ja tuo tilaan myös pientä luksusta! Tämä kaikki on kuitenkin mahdollista toteuttaa valaisimien oikealla sijoittamisella ja valaistuksenohjauksella.

Muatoa-brändin valopeilit tuovat avun meikkaamiseen ja muuhun ehostukseen. Muatoa mallistossamme on kattavasti vakiopeilimalleja », mutta myös mahdollisuus räätälöidä peili täysin toiveiden mukaisesti, jolloin luodaan ainutlaatuista näyttävyyttä arkeen.

Unelmien peili syntyy neljän valinnan kautta:

  • Peilimalli
  • Koko
  • Kehyksenväri
  • Halutut lisävarusteet

Lisävarusteina peileihin on saatavana pistorasiat, höyrynpoistot ja himmenninkytkimet.

 

Copyright © 2024 Helatukku
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ostoskori