EtusivuSuunnitteluohjelmat

Suunnitteluohjelmat

Keskitymme kokonaisvaltaisen asiakaspalvelukokemuksen tuottamiseen ja uskomme vahvasti digitaaliseen tulevaisuuteen. Haluamme olla auttamassa asiakkaitamme tarjoamalle heille uusia palvelumuotoja ja digitaalisia työkaluja. Erilaiset suunnitteluohjelmat, palvelukokonaisuutemme ja linkin esim. vanhaan verkkokauppaamme löydät täältä. Kysy tunnuksia ja apua ohjelmien käytöstä myyntitiimiltämme.

eMatilda | Helatukun vanha verkkokauppa

Onko tilaukset nopeampi tehdä tutun kaavan mukaan? Tästä pääset Helatukun vanhaan verkkokauppaan.
www.ematilda.net/helatukku

Mirrorcut | Peilien mittatilauspalvelu

Helatukulla suunnitellut peilimalliston peilit on saada myös omien mittojen mukaan kohteeseen sopivaksi! Mittatilauspeilien osalta räätälöitäviä osia ovat esimerkiksi peilin koko, kehysosien väri ja peilissä käytettävä LED-nauha. Kerro projektistasi myyntitiimillemme, autamme mielellämme suunnittelussa!
www.helatukku.com/mirrorcut

LEDCUT® | Lednauhojen mittatilauspalvelu

Lednauhojen mittatilauspalvelu on suunnitteluohjelma, jossa voit suunnitella ja tilata kohteeseen soveltuvan valaistuksen Osramin lednauhoilla. Käyttötarkoituksen mukaan nauha voidaan tilata määrämittaan katkaistuna joko ilman profiilia tai valmiiksi upotettavaan tai pinta-asenteiseen alumiiniprofiiliin asennettuna.
www.ematilda.net/ledcut

Häfele Free Space valitsin

Syöttämällä laskuriin ovien painon, saat nopeasti selville sopivan Free Space mekanismimallin.
app.duuler.com/hafele

SinkIT mittatilausaltaiden suunnitteluohjelma

Suunnittele määrämittaiset valumarmorialtaat SinkIT-suunnitteluohjelman avulla. Myyntitiimimme auttaa altaan suunnittelussa ja tilauksessa, kysy lisää!
www.helatukku.com/sinkit

Helatukku ONLINE | Verkkokoulutukset

Helatukku ONLINE -verkkokoulutukset tarjoavat vastauksia ja näkökulmia suunnittelutyön tueksi. Koulutushetkeen voit osallistua kätevästi omalta työpisteeltäsi. Verkkokoulutus on kestoltaan noin 30 minuuttia, jonka aikana saat kokonaisvaltaisen kuvan käsitellystä aiheesta. Tarkista tulevat koulutukset ja tutustu menneiden koulutusten videotallenteisiin.
www.helatukku.com/uutiset/helatukku-online-verkkokoulutukset

STALA*Designer

Helppokäyttöisen Stala*Designer-suunnitteluohjelman avulla suunnittelet Seitsikko-tiskipöytiä, terästasoja sekä välitilalevyjä. Saat nopeasti kuvan ja hinnan suunnittelemillesi tuotteille.
www.stala.fi/designer/#

STALA*Tailor-made

STALA*Tailor-made -tiskipöydät tarjoavat valinnanmahdollisuuksia lähes rajattomasti. Voit suunnitella omaan kotiisi räätälöidyn tason, joka valmistetaan Ruotsin Skövdessä vuosikymmenien ammattitaidolla ja ylpeydellä.
konfigurator.furhoffs.se/?lang=fi

KVS Oy

KVS Oy suunnittelee ja toteuttaa kauniit ja aikaa kestävät valaistus- ja sisustusratkaisut. Oli sitten kyseessä koti, yritys tai julkinen tila. Valaistus, sisustus sekä sähkö – kaikki saman katon alta.
www.kvsoy.fi

Copyright © 2024 Helatukku
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ostoskori