EtusivuUutisetHelatukku ONLINE -verkkokoulutukset

Helatukku ONLINE -verkkokoulutukset

 

VERKKOKOULUTUS  |  Pe 15.5. klo 10:00
Välitilalevyratkaisut ja sisustuslevyt

Mitä on huomioitava välitilalevyä valittaessa? Miten komposiittilevy, kompaktilaminaattilevy, kivilevy tai teräslevy soveltuvat mm. keittiön välitilaan ja missä muissa kohteissa levyjä voi käyttää? Millaisia ominaisuuksia ja eroavaisuuksia eri sisustus- ja välitilalevyillä on?

Verkkokoulutuksessa tutustutaan erilaisiin sisustus- ja välitilalevyratkaisuihin (Aluco, Westag, Slate Lite ja StalaTex™) sekä niiden käsittelyyn ja käydään StalaTex-välitilojen suunnitteluprosessia läpi Stala*Designerissa.

Koulutuksen asiantuntijoina ovat Juhana Welling Stalalta ja Jaakko Nolvi Helatukulta.

Katso videotallenne koulutuksesta:

 VERKKOKOULUTUS  |  Pe 24.4. klo 10:00

LEDCUT-integraatio suunnittelutyön apuna 2020 Fusionissa

Uusimman 2020 Fusionin päivityksen yhteydessä esiteltiin Ledcut-integraatio. Mikä on Ledcut ja kuinka se valjastetaan käyttöön? Millaista lisäarvoa se tuo suunnitteluprosessiin? Kohteeseen sopiva ledvalaistus, Helatukun ja Stalan luetteloista piirretyt tuotteet sekä Stala Designerilla suunnitellut tuotteet voi nyt tilata suoraan Fusion Salesista.

Tässä verkkokoulutuksessa opitaan luomaan LED-valaistus Ledcutissa, tuomaan suunniteltu tuote 2020 Fusionin suunnitelmaan ja tilaamaan sen joko Fusion Salesin kautta tai suoraan tilauksen ID-numeron avulla Helatukulta. Verkkoseminaarissa asiantuntijana on Sami Ruohtula DB-Managerilta ja Antti Peltonen Helatukulta.

Katso videotallenne koulutuksesta:

 


Mikä ihmeen Helatukku ONLINE?

Helatukku ONLINE -verkkokoulutus tarjoaa vastauksia ja näkökulmia suunnittelutyön tueksi. Koulutushetkeen voit osallistua kätevästi omalta työpisteeltäsi. Verkkokoulutus on kestoltaan noin 30 minuuttia, jonka aikana saat kokonaisvaltaisen kuvan käsitellystä aiheesta. Ilmoittauduttuasi saat tarkemmat ohjeet ja verkkokoulutuksen linkin sähköpostiisi ennen tapahtuman ajankohtaa.

Verkkokoulutukset ovat maksuttomia.

Copyright © 2024 Helatukku
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ostoskori