EtusivuUutisetVihreät timantit ovat saapuneet mallistoomme

Vihreät timantit ovat saapuneet mallistoomme

Tervetuloa entistä vihreämmälle aikakaudelle! Yhteistyömme GRASS:n kanssa on käynnistynyt ja XP-laatikot ja Tiomos saranat ovat nyt saatavilla kauttamme. Tutustu yhteistyön lanseerausvideoon:

 

 

 

 

 

 


 

Varastovalikoimassamme GRASS-tuotteet

 

Valkoiset DWD XP -laatikot

DWD XP on laatikkojärjestelmien kiistaton klassikko, joka vakuuttaa helppokäyttöisyydellään ja varmalla laadulla. Laatikon ominaisuuksia ovat täysin synkronoitu ja hiljainen kiskon liikerata, öljyvaimennettu pehmeä sulkeutuminen, hyvä kantavuus sekä tukeva etusarjakiinnitys.

XP-laatikkosarja on asennusystävällinen ja taloudellinen ratkaisu erityyppisiin kohteisiin. Täydennä laatikkosarjaa erilaisin lisävarustein, kuten elektromekaanisella Sensomatic-ohjausjärjestelmällä.

Tutustu XP-laatikoihin verkkokaupassa »

 

 

Tiomos saranat vaimennuksen säätö ilman ylimääräisiä työkaluja

Kevyesti itse sulkeutuva ja varmatoiminen Tiomos saranamallisto tarjoaa laajat säätömahdollisuudet. Harmoninen muotokieli ja design kattaa koko tuoteperheen. Saranasarjan käyttömukavuutta lisää saranan varteen sisäänrakennettu vaimennin, joka sulkee oven kevyesti riippumatta sen koosta ja painosta.

Tutustu Tiomos-saranoihin verkkokaupassa »

 


 

Keskittäjän etu: työaikaa säästävät konepaketit

Olemme luoneet konepaketti-tarjoukset: TIOMOS, XP-JIGI ja XP-PRESS, jolloin keskittämällä laatikkohankinnat Helatukulle, saat käyttöösi työaikaa säästävän GRASS-paineilmapuristimen tai GRASS-saranaporan. Kysy tarjouksista lisää myynniltämme.

Vuoden vaihteen jälkeen valikoimaamme on tulossa lisää GRASS-uutuuksia, kun palkittu Kinvaro T-Slim ylösaukaisumekanismi saapuu varastoomme ja huhtikuussa 2022 valkoiset Nova Pro Scala -laatikot ovat saatavilla kauttamme.

 

 

Copyright © 2024 Helatukku
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ostoskori