EtusivuUutisetVetimillä on väliä!

Vetimillä on väliä!

Vetimet ovat pienestä koostaan huolimatta tärkeä ja tilan ilmeeseen tehokkaasti vaikuttava elementti. Niiden tulee sopia kaapin oviin ja vetolaatikoihin niin ulkonäöltään kuin teknisiltä ominaisuuksiltaankin. Vetimet ovat tavallisesti kovassa käytössä, mikä luo vaatimuksia sekä niiden kestävyydelle että käyttömukavuudelle.

Helatukulla on Suomen laajin vedinvalikoima

Mikäli harkitset vetimien hankintaa, saavuit oikeaan paikkaan! Helatukun kautta saatavillasi on jopa kymmeniä tuhansia erilaisiin sisustustyyleihin ja ovimalleihin sopivia vedinmalleja.  Vakiovedinvalikoimamme lisäksi voimme tarjota sinulle myös räätälöityjä malleja laajan yhteistyökumppaniverkostomme kautta. Uskallammekin väittää vedinvalikoimamme olevan Suomen laajin!

Vetimet tuovat tyyliä ja turvallisuutta

Seuraamme aktiivisesti sisustamisen trendejä ja kehitämme aktiivisesti vedinvalikoimaamme, jotta pystyisimme vastaamaan asiakkaittemme tarpeisiin mahdollisimman hyvin. Valikoimastamme löytyy niin moderniin kuin klassiseenkin sisustustyyliin sopivia vaihtoehtoja. Tällä hetkellä suuressa suosiossa olevat nuppivetimet sopivat hyvin perinteistä tyyliä edustaviin kaapin oviin. Perinteisistä kahvamallisista vetimistä saa puolestaan tukevamman otteen, joten ne soveltuvat erityisesti raskaampien laatikostojen ja kaapin ovien avaamiseen. Meiltä löydät myös vedinprofiiliratkaisut pelkistettyä sisustustyyliä edustaviin vetimettömiin kaapin oviin.

Kasvavat hygieniavaatimukset ovat ohjaamassa tilasuunnittelua kasvamassa määrin. Tartuntoja aiheuttavia mikrobeja siirtyy ihmisestä toiseen paljolti kosketuspintojen kautta, kuten juuri vetimistä. Oikealla vedinvalinnalla voidaan edistää turvallisuutta: vedinten helppo puhdistettavuus on yksi hygieniaa edistävä asia – ja tätä ajatellen on mahdollisimman selkeälinjainen muotoilu valttia. Myös antibakteeristen tuotteiden hyödyntäminen tilojen sisustamisessa yleistyy kovaa vauhtia erityisesti julkisissa tiloissa, kuten laitoskeittiöissä ja palvelutaloissa. Kysy Helatukulta antibakteerisista tuoteratkaisuista!

Tässä esimerkkejä vedinmalleistamme:

Tune on sylinterimäinen nuppivedin, joka huokuu modernia ja karhean teollista ilmettä. Nupin pinnoilla oleva kuvio takaa hyvän pidon käytössä. Valmistettu alumiinista.

 

Alumiinista valmistettu Comp on kookas sylinterimäinen nuppivedin, jonka pintakuvio takaa hyvän pidon.

 

Thing on trendikäs nuppivedin, joka hurmaa selkeälinjaisuudellaan. Tämä siro vedin on valmistettu pinnoitetusta samakista. Erityisesti kuparista on viime aikoina tullut suosittu sisustusväri!

 

Track on minimalistinen vedinmalli, josta saa tukevan otteen. Valmistettu pinnoitetusta samakista.

 

 

Cubix on minimalistinen vedinmalli, josta saa tukevan otteen. Valmistettu pinnoitetusta samakista.

 

 

Helatukku toimittaa haluamasi määrän vetimiä nopeasti ja järkevään hintaan. Kerro meille toiveistasi, niin annamme ehdotuksemme juuri sinun tarpeitasi vastaavista vetimistä. Ota yhteyttä!

Copyright © 2024 Helatukku
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ostoskori