EtusivuUutisetTervetuloa uudistettuun showroomiimme!

Tervetuloa uudistettuun showroomiimme!

Olemme ylpeitä saadessamme esitellä teille täysin uudistetun showroomimme, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua monipuoliseen valikoimaamme. Showroom on uudistunut merkittävästi, ja työtä on keväällä tehty paljon, jotta voimme tarjota teille entistä paremman asiakaskokemuksen.

Jos Seinäjoki osuu kesälomallasi esimerkiksi läpikulkumatkallesi, piipahdathan toki vierailemaan esittelytiloissamme osoitteessa Yrittäjäntie 6. Olemme avoinna arkisin koko kesän klo 8-16.

Häfelen laajentunut osasto
Häfelen osasto on laajentunut valtavasti ja tarjoaa nyt entistä enemmän vaihtoehtoja kalusteiden ja sisustuksen suunnitteluun. Helatukku Finland Oy:n tiloissa avattiin toukokuun lopussa Puuseppäpäivien yhteydessä Häfele Trade World Wide – konseptin mukainen Häfele Partner Shop. Tämän yhteistyökonseptin myötä Häfelen omien tuotteiden saatavuus Suomessa paranee entisestään HtF Group Oy:n kasvavan Häfelen varastotuotevalikoiman kautta ja käytännössä koko Häfelen valikoima puusepänteollisuudelle on saatavilla Helatukun ja Helakeskuksen kautta toimitusmyyntinä.

Grass Nova Pro Scala ja One laatikot nyt meillä!
Näe visiitilläsi showroomissamme Grassin uudet Nova Pro -laatikkosarjat. Nova Pro Scala ja One ovat nyt esillä väreissä Stone ja Valkoinen. Kauttamme saat myös Grass-yhteensopivat lisävarusteet, asennuskoneet ja jigit. Tiesithän, että meiltä saat myös Scalaready-valmislaatikot? Näe nämä upeat tuotteet omin silmin ja löydä täydelliset ratkaisut omiin projekteihisi.

Stala – modernia toiminnallisuutta
Stalan osastomme on kokenut täydellisen muodonmuutoksen. Esillä ovat mm. Stalan värilliset Essent altaat sekä Stala ONE, moderni allasperhe, joka yhdistää elegantin muotoilun, kestävyyden ja käyttäjäystävällisyyden.

Uusi Invisible Colors -värivedinmallisto
Invisible Colors -värivedinmallisto on suunniteltu niille, jotka arvostavat hienostunutta muotoilua ja korkeaa laatua. Tämä uusi vedinmallisto tarjoaa laajan valikoiman sävyjä, jotka sulautuvat saumattomasti osaksi minkä tahansa keittiön tai kylpyhuoneen sisustusta. Näe ja tunne, kuinka nämä vetimet tuovat uutta eloa ja ilmettä kalusteisiin.

Sisustuslevyillä helppoja ja nopeita ilmeenmuutoksia!
Sisustuslevyvalikoimamme on myös uudistunut ja uutuuskuosit herättävät henkiin sisustukseltaan elähtäneemmänkin tilan näppärästi pienellä vaivalla. Kattavassa sisustus- ja välitilalevymallistossamme Aluco komposiittilevyt ja Resopal korkeapainelaminaattilevyt 3650mm pitkinä. Pitkät levyt mahdollistavat entistä suurempien ja yhtenäisempien pintojen luomisen. Saumaton keittiön välitila on kestävä ja helppo puhdistaa.

Muatoan kasvanut valopeilimallisto
Muatoan valopeilimalliston uusimmat mallit ovat näyttävästi esillä uudistuneessa showroomissamme. Nähtävillä ovat mm. Core -varastomallistostamme pillerinmuotoinen Capsul taustavalolla, tyylikäs kehyksetön Utu, sekä CorePlus -tilausmallistomme mustakehyksinen Utu Nero. Nämä valopeilit tarjoavat loistavia ratkaisuja mm. kylpyhuoneiden ja eteisten valaistukseen. Peilit yhdistävät tyylikkään muotoilun ja käytännöllisyyden, antaen samalla upeaa valaistusta. Tutustu uusiin malleihin ja löydä täydellinen valopeili juuri sinun tarpeisiisi!

Laajentunut hanavalikoima
Suureen suosioon nousseet Damixa Silhouet hanat saatavilla nyt entistäkin kattavamman varastovalikoiman kautta, niin keittiöihin kuin kylpyhuoneisiinkin. Suosituimman mattamustan lisäksi varastovalikoimasta löytyy nyt myös harjattu messinki bidehana. Varastovalikoimamme kattaa Damixa Silhouet – sarjan osalta 15 pohjoismaiseen makuun sopivaa mallia, niin keittiöön, kodinhoitohuoneeseen kuin kylpyhuoneisiinkin.

Odotamme vierailuasi
Uudistustyöt showroomillamme ovat olleet mittavia, ja olemme panostaneet paljon aikaa ja resursseja luodaksemme inspiroivan ja informatiivisen kokemuksen teille kaikille. Haluamme tarjota teille parhaan mahdollisen palvelun ja toivomme, että löydät juuri oikeat ratkaisut omiin projekteihisi. Odotamme innolla vierailuasi!

 

 

Copyright © 2024 Helatukku
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ostoskori