EtusivuUutisetTervetuloa Puuseppäpäiville

Tervetuloa Puuseppäpäiville

Tervetuloa puusepänteollisuuden ammattilaisten perinteisille avointen ovien päiville Seinäjoelle! Tänä vuonna ammattitapahtuma järjestetään 20.–21.4.2023 ja ovemme ovat avoinna molempina tapahtumapäivinä klo 9–16.

Tule tutustumaan Helatukun viimeisimpiin uutuustuotteisiin ja päivitettyihin näyttelytiloihin.  Tapahtumassa on mahdollista päästä vaikuttamaan mm. tuleviin tuotteisiimme ja palveluihimme. Katsasta myös Puuseppäpäivien tarjouskampanjamme!

Ilmoittadu etukäteen!
Auta meitä valmistautumaan tapahtumaan entistä paremmin ja kerro tulostasi klikkaamalla tästä ». Pääset ilmoittautumaan samasta linkistä myös iltatapahtumaan.

Esillä mm:
– Grass Scala valkoiset valmiiksi kasatut laatikot ja kasauskoneet
– Häfelen uutuustuotteet ja nostinmallisto
– Muatoan valopeilimallisto ja uutuuspeili Utu!
– Stalan uutuusallassarja Essent sekä StalaTex mallisto
– Uudet mustat kylpyhuonealtaat
– Erilaisia suunnitteluohjelmia kuten määrämittaisten altaiden suunnitteluohjelma SinkIt, valopeilien suunnitteluohjelma Mirrorcut sekä Norscan Roller korien suunnitteluohjelma Norscan Planner.

Asiantuntijoita paikalla
Lisäksi asiantuntijoina Helatukulla ovat Juhana Welling Stalalta, Juha Hirvikoski Grassilta, Saku Markkula Osramilta, Pasi Kallio Häfeleltä, Tommi Jokiranta Spaxilta, Vesa Lindqvist Damixalta, Henna Lindberg ja Juha-Matti Luhtasaari Woodiolta, Jarno Saarelainen ja Minna Yliuntinen Kensalta, Tommi Pekkala Pakatelta sekä Elina Tiainen ja Aapo Hakamaa MP-Tietosovelluksilta.

Tutustu tuotantoomme
Avaamme ovemme oman showroomimme lisäksi myös HTF Tuotantoon, jossa syntyvät Muatoan valopeilit sekä LEDCUT:n ledvalaisimet. Tuotannossa pääset myös tutustumaan GRASS laatikonkasauskoneisiin. Tuotantotilamme sijaitsee osoitteessa Väinölänkatu 12.

Kahvin kanssa tarjoilemme suolaista ja makeaa.
Nähdään Seinäjoella osoitteessa Yrittäjäntie 6!

 


Mitkä Puuseppäpäivät?
Tapahtuma on osa alueellista puusepänteollisuuden palveluyritysten järjestämää tapahtumakonseptia, jonka perinteet yltävät vuoteen 1996 saakka. Näyttelyissä tarjotaan alan yrittäjille laaja katsaus puuseppäteollisuuden uusimpiin laitteisiin ja trendeihin. Tänä vuonna mukana on 9 yritystä.

Iltatapahtuma
Seinäjoen Keilahallilla on torstai-iltana yhteinen iltatapahtuma klo 18 alkaen, kysy tästä Helatukun myynniltä tarkempia tietoja.

Majoitustarjous
Puuseppäpäivien majoitustarjous Hotelli Almassa. Käytä varausta tehdessäsi koodia ”PUUSEPPÄ”.

Tutustu tapahtuman esitteeseen »

Copyright © 2024 Helatukku
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ostoskori