EtusivuUutisetTervetuloa Puuseppäpäiville 2024

Tervetuloa Puuseppäpäiville 2024

Tervetuloa puusepänteollisuuden ammattilaisten perinteisille avointen ovien päiville Seinäjoelle! Tänä vuonna ammattitapahtuma järjestetään 23.–24.5.2024 ja ovemme ovat avoinna molempina tapahtumapäivinä klo 9–16. Nähdään Yrittäjäntie 6:ssa Seinäjoella!

Tervetuloa tutustumaan viimeisimpiin uutuustuotteisiimme ja päivitettyihin näyttelytiloihimme. Löydät näyttävästi koko välitilalevymallistomme, Muatoan uutuuspeilimallit sekä tietenkin vedinmallistomme uudet tulokkaat unohtamatta Invisible Colors -värivedinmallistoamme. Showroomimme Stala-osasto on kokenut suuren muutoksen ja esillä on mm. uudet One- ja Essent-altaat. Lisäksi Häfelen osasto laajenee entisestään tuoden paljon uutuuksia mukanansa!

Tapahtumassa on mahdollista päästä vaikuttamaan myös mm. tuleviin tuotteisiimme ja palveluihimme. Katsasta myös Puuseppäpäivien tarjouskampanjamme!

Tarjolla on kahvin kanssa tuttuun tapaan pientä suolaista ja makeaa.

Esillä uudistetussa showroomissamme mm:
– Grass One ja Scala laatikot sekä IMA:n yhteensopivat jätelajittelumekanismit
– Häfelen uutuustuotteet ja nostinmallisto
– Muatoan valopeilimallisto ja uudet valopeilimallit Capsul, Utu Nero ja Hile
– Stalan uutuusallassarjat One ja Essent sekä StalaTex mallisto.
– Suunnitteluohjelmia, mm. valaisinprofiilien suunnitteluohjelma Ledcut, määrämittaisten altaiden suunnitteluohjelma SinkIt sekä valopeilien suunnitteluohjelma Mirrorcut.

Asiantuntijoita paikalla
Oman osaavan myyntitiimimme lisäksi pääset keskustelemaan tuotteista ja kuulemaan uutuuksista suoraan asiantuntijoilta mm. Stalalta, IMA:lta, Grassilta, Spaxilta, Bachmannilta, MP-Tietosovelluksilta.

Kuljetuskustannukset kuriin: Eepeen Autotalo ja S-Business paikalla
Nyt täyssähköinen tonniluokan pakettiauto Eepee Autotalosta pakettihintaan! Peugeot e-Expert 75 kWh 136 XL ajovalmiina, tule koeajolle. Tutustu tarjoukseen »

Perjantaina paikalla myös S-Business! S-Business on ABC:n oma yrityskortti, jolla saa mm etuja ja alennuksia tankkauksista ja autopesuista. Tee S-Business hakemus paikan päällä, niin saat erikoisedut ja yllätyslahjan.

 

 


Mitkä Puuseppäpäivät?
Tapahtuma on osa alueellista puusepänteollisuuden palveluyritysten järjestämää tapahtumakonseptia, jonka perinteet yltävät vuoteen 1996 saakka. Näyttelyissä tarjotaan alan yrittäjille laaja katsaus puuseppäteollisuuden uusimpiin laitteisiin ja trendeihin. Tänä vuonna mukana on alueen 7 eri yritystä. Tutustu tapahtuman esitteeseen »

Iltatapahtuma
Seinäjoen Keilahallilla on torstai-iltana yhteinen iltatapahtuma, jolloin keilausradat on varattu käyttöömme. Illan aikana herkullinen buffet-tarjoilu. Kysy myyntitiimiltämme tapahtumasta tarkemmin.

Torstai illan virallinen jatkopaikka on Kultainen Kulaus Seinäjoen keskustassa.

Majoitustarjous
Hotelli Almassa: Käytä varausta tehdessäsi koodia “PUUSEPPÄPÄIVÄT2024”
Orginal Sokos Hotel Lakeus: Tarjous voimassa 2 viikkoa ennen ajankohtaa mennessä tehtyihin varauksiin. Käytä varausta tehdessäsi koodia “Bpuuseppa2024”

Valopäivät samalla reissulla!
Sisaryrityksemme KVS Oy järjestää Valopäivät-tapahtuman Puuseppäpäivien kanssa samaan aikaan samassa osoitteessa Yrittäjäntie 6:ssa, käy samalla tutustumassa valaistusalan uutuuksiin!

 

Copyright © 2024 Helatukku
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ostoskori