EtusivuUutisetTavattiinko Billnäsissä?

Tavattiinko Billnäsissä?

Helatukku ja Muatoa osallistuivat 4.6.2024 Sisustustoimittajien kesäpäiville, jotka järjestettiin kauniissa Billnäsin ruukkikylässä. Tapahtuma oli meille merkittävä tilaisuus esitellä uusimpia tuotteitamme ja tavata alan ammattilaisia inspiroivassa ympäristössä.

Kiitos vierailijoillemme!

Haluamme sydämestämme kiittää kaikkia, jotka vierailivat osastollamme ja tutustuivat tuotteisiimme. Oli ilo tavata niin monia sisustuksesta innostuneita ammattilaisia ja vaihtaa ajatuksia kanssanne. Teidän antamanne palaute ja kiinnostus tuotteitamme kohtaan ovat meille korvaamattoman arvokkaita.

Esillä olleet tuotteemme

Esittelimme kesäpäivillä seuraavat uutuudet ja suosikkituotteemme:

Hurmaavat värivetimet!
Kauniit Helatukku Collectionin Invisible Colors -sarjan » värivetimemme seitsemässä murretun sävyn valikoimassa. Näistä vetimistä voi yhdistellä rohkeasti eri sävyjä keittiön värimaailman kanssa tai luoda harmoninen tunnelman valitsemalla yhteneväisen vetimen sävyn etusarjan kanssa.

Uutuuksista Flapp puuvetimet » herättivät myös iloksemme huomiota, eikä suotta! Nämä tyylikkäät ja sirot puuvetimet on valmistettu pähkinäpuusta sekä tammesta ja ne tarjoavat elegantin ja luonnollisen ilmeen.

Myös nuppivedinmallistomme on laajentunut entisestään, ja toivottuja T-mallin nuppeja on nyt saapunut varastoon. Esim. Arpa » löytyy meiltä useassa värissä ja heinäkuussa 2024 saapuu siro Odin -nuppivedin. Disc » sarjasta löytyy 6 näyttävää nuppia, osa myös puisina.

Muatoa valopeilit
Muatoa valopeilimallistosta  löytyy Suomessa käsityönä valmistettuja valopeilejä » ja sisustuspeilejä ». Olemme jaotelleet peilit neljään kategoriaan. Muatoa valopeilien parhain ominaisuus on niiden muokattavuus juuri tilan vaatiman tarpeen ja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

JOY valumarmoriallas
Joy 600 » on pelkistetyn tyylikäs ja sen hanalippa sekä reunanosto suojaavat kylpyhuoneen materiaaleja. Altaan muotoa mukaileva pohjaventtiili viimeistelee minimalistisen skandinaavisen muotokielen ja pohjaventtiilin kansi on samaa valumarmori materiaalia kuin allaskin. Sävyksi on valittu ajan henkeen sopiva puhtaan valkoinen sävy. Syvyysmitoitukseltaan allas on suunniteltu toimivaksi myös 400 mm syvän tason päälle.

SlateLite kivilevyt
Innokkuutta tarkempaan tutustumiseen osoittivat myös SlateLite kivilevyt ». Varastotuotteena meillä on SlateLite valikoimasta kahta kuosia, musta sileä ja Galaxy black karhea. Toimitusmyyntituotteena on useita kivilajeja vaaleista sävyistä rouhean ruosteisiin. SlateLite kivilevyistä löytyy myös malleja, joista saa valon kanssa luotua läpikuultavia.

Tutustu rauhassa tuotteisiin, ja kysy lisätietoja myynnistämme, me autamme mielellämme!

 

Copyright © 2024 Helatukku
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ostoskori