EtusivuUutisetNorscan Roller säilytysjärjestelmä toimivaan arkeen

Norscan Roller säilytysjärjestelmä toimivaan arkeen

Suomalaisissa kodeissa on arviolta keskimäärin 10 000–100 000 esinettä, minimalisti tosin pärjää n. 600 tavaralla. Kaikki tavarat tarvitsevat tilaa, huoltoa ja vähintään mielessä pitämistä. Ei siis ihme, että meillä on monesti tavaroita hukassa.

Kodin säilytysongelmiin tarvitaan ratkaisuja, etenkin lapsiperheissä. Esimerkiksi eteistilat ovat ongelmallisia pullonkauloja kausivaatteineen ja harrastusvälineineen.

Tavaroiden järjestäminen ei ole turhamaista puuhastelua, sillä se jos mikä helpottaa arjen haltuunottoa. Silloin esineet löytyvät helpommin, siivoamiseen menee vähemmän aikaa ja sotkuiset paikat eivät ole ahdistamassa mieltä.

Esim. vaatekaapit on hyvä käydä läpi aina seuraavan sesongin alkaessa, ja poistaa huonokuntoiset ja kaapin perukoille jääneet pitämättömät yksilöt. Jos jostain vaatteesta on hankalaa ja tunteellista luopua, kysy itseltäsi, pitäisitkö sitä huomenna. Sen avulla päätös luopumisesta on varmasti helpompi tehdä.

Me tarjoamme loistavia säilytysjärjestelmiä toimivaan arkeen. Niistä yksi on Norscan Roller -säilytysjärjestelmä, josta voi rakentaa tarpeiden mukaisen säilytyskokonaisuuden esim. eteistilaan.

Järjestelmään on saatavilla mm. rullakisko- ja tekstiilikorit, kenkä- ja housutelineet sekä tangot henkarissa säilytettäville vaatteille. Lisävarusteina saatavana varustelokerikko pienille asusteille, kuten vöille.

Roller tuotteet voidaan asentaa perinteisesti rungon sisään (Roller for cabinet) ja valkoisena myös seinäkiskoille (Roller Wall system) sekä koritelineeseen (Roller free standing system).

Norscan Roller -rullakiskokorit ovat laadukkaita, soft roll -rullien ansiosta pehmeästi ja äänettömästi kulkevia koreja. Etureunan design on kaareva, jolloin korista saa mukavan otteen. Muotoilussa on huomioitu myös se, että kori pysähtyy molemmissa ääriasennoissa, joten se ei pääse putoamaan ulosvedettynä, ja sisään työnnettynä liukuu lopussa itsellään ääriasentoon.

Rullakiskokorin pohjalle tarjoamme lisävarusteena mm. valmiiksi mitoitettuja huopamattoja, jotka auttavat pitämään tavarat paikallaan ja estävät pienimpienkin tavaroiden tippumisen korin pohjalta. Jos korissa säilytetään esim. hiukankin likaisia urheilutarvikkeita, matto estää lian tippumisen alempiin koreihin. Huopamattoa käyttäessä vaatteisiin ei myöskään synny ikäviä painaumia.

Norscan tuotteiden liikkuvilla osilla on jopa 30 vuoden takuu!

Valikoimamme värit ovat valkoinen, harmaa ja uusimpana näyttävä antrasiitti. Tuotteisiin pääset tarkemmin tutustumaan verkkokaupassamme »

Copyright © 2024 Helatukku
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ostoskori