EtusivuUutisetMika Sumuvuori aloittaa Helatukun toimitusjohtajana

Mika Sumuvuori aloittaa Helatukun toimitusjohtajana

TIEDOTE 19.2.2021

HtF Group -konsernissa muutoksia yritysoston myötä
Mika Sumuvuori aloittaa Helatukun toimitusjohtajana

 

Helatukku Finland Oy:n emoyhtiö HtF Group Oy on hankkinut konserniin Suomen Helakeskus Oy:n. Helakeskuksesta tulee kaupan yhteydessä HtF Groupin itsenäinen tytäryhtiö.

Helatukku Finland Oy:n toimitusjohtajana aloittaa Helatukussa kehitysjohtajana toiminut Mika Sumuvuori. Helatukun nykyinen toimitusjohtaja Ari Pölkky siirtyy kaupan myötä Helakeskuksen toimitusjohtajaksi.

 

Selkeä suunta helaliiketoiminnan suurimmaksi

Kilpailutilanne on markkinoilla tiukka, ja nyt tehty yrityskauppa tuo kilpailukykyä koko konserniin. Toimialalla on kansainvälisesti tunnustettuja brändejä, jotka hallitsevat markkinoita.

”Saimme yrityskaupan mukana konserniin kaikki ne brändit ja tuoteryhmät, joilla voimme kasvattaa HtF-konsernin helaliiketoiminnan ykköseksi Suomessa. Konserniin saatiin runsaasti lisää kansainvälistä hankintaosaamista, ja kaupan myötä logistinen luotettavuus on huipputasoa. Saamme myös lisää konsernitason talousosaamista”, Ari Pölkky toteaa.

 

Helatukku jatkaa kasvun tiellä – arvonsa tuntien

Helatukku on kasvanut viimeisten 5 vuoden ajan noin 10% vuosivauhdilla. Yhtiö pääsi viime strategiakaudella 10 miljoonan euron myyntitavoitteeseen. Uuden strategiakauden tavoitteena on jatkaa vahvan kasvun tiellä. Lähivuosien kasvuponnistukset suunnataan etenkin Etelä-Suomeen.

Yhtiö jatkaa verkottumistaan parhaiden mahdollisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Tämä merkitsee myös yhä syvempää konsernin sisäistä yhteistyötä.

”Kuten tähänkin asti, Helatukun toiminnan keskiössä on asiakas. Kun keskitymme yhteistyökumppaneiden kanssa asiakkaiden auttamiseen, pärjäämme itse ja ennen kaikkea autamme asiakkaitamme pärjäämään aina vain kovemmassa kansainvälisessä kilpailussa. Yhteen hiileen puhaltamalla saavutetaan merkittäviä hyötyjä kaikille osapuolille.”, Mika Sumuvuori linjaa.

Helatukun onnistumisen takana on yhtiössä vallitseva positiivinen asenne, intohimo ja tekemisen ilo. Se juontaa juurensa ihmisten välisestä kunnioituksesta ja aidosti sisäistetyistä arvoista.

”Vaalimme päivittäisissä töissämme meille tärkeitä arvoja: Välittämistä, Yhteisöllisyyttä, Rohkeutta ja Luotettavuutta. Ne ovat Helatukun toiminnan kautta periytyneet pitkälti koko konsernin arvoiksi. Meillä vallitsee The Winning Team -henki, jonka sanansaattajina Helatukun taistelijat toimivat jatkossakin markkinoilla, Mika Sumuvuori lupaa.

Syntyneen HtF-konsernin liikevaihto on reilusti yli 18 miljoonaa euroa. Henkilöstön määrä on 58.

 

HtF-konsernin tytäryhtiöt 18.2.2021 alkaen

Helatukku Finland Oy: hela- ja kiintokalustealan tukkuliiketoiminta
Suomen Helakeskus Oy: kalustehelojen ja -tarvikkeiden tukkuliiketoiminta
KVS Oy: valaistus- ja sähkösuunnittelu, asennukset sekä tukkuliiketoiminta, Suomen virallinen Casambi-ekosysteemin tuotteiden jakelija
MP-Tietosovellukset Oy: ERP-järjestelmät ja räätälöidyt ohjelmistoratkaisut tukku- ja tuontialan yrityksille.

Annamme mielellämme lisätietoja.

Yhteistyöterveisin

HELATUKKU FINLAND OY                                HTF GROUP OY

Mika Sumuvuori                                              Ari Pölkky
toimitusjohtaja                                                  johtaja

+358 50 547 5112                                            +358 40 087 5226
mika.sumuvuori@helatukku.com                     ari.polkky@htfgroup.fi

Copyright © 2023 Helatukku
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ostoskori