EtusivuUutisetLEDCUT®-SUUNNITTELUOHJELMA PÄIVITTYY

LEDCUT®-SUUNNITTELUOHJELMA PÄIVITTYY

Tiedote: 1.10.2020

LEDCUT®-suunnitteluohjelma päivittyy

LEDCUT®-suunnitteluohjelmasta julkaisitaan uusi versio torstaina 1.10.2020. Päivitys sisältää uusia ominaisuuksia sekä parannuksia ja korjauksia, jotka helpottavat ja nopeuttavat ohjelman käyttöä entisestään.
Tässä muutama esimerkki:

  • Valaisinmoduulien rakentamisen uusi ulkoasu
    Uudessa päivityksessä LEDCUT®:n  valaisin-välilehden moduulinrakennusosuus saa uuden visuaalisemman ulkoasun. Nyt suunnitelmaa tehdessä, näkee kätevästi millaista valaisinta on luomassa.
  • Uusia led-nauhoja
    Lednauhavalikoima päivittyy ja mukana on mm. Osramin tehokas Tec Flex Tunable White nauha, jonka värilämpötila on säädettävissä 2700K-6500K väliltä. 
  • Uudet valaisinprofiilit
    Päivityksen yhteydessä LEDCUT:in lisättiin mustat ja valkoiset valaisinprofiilit. Nyt siis valikoimassa on uppo, pinta ja 45-asteen profiilit mustana, valkoisena tai matta hopeana.

Suosittelemme päivittämään selaimen ja tyhjentämään välimuistin, mikäli suunnitteluohjelmassa ei esimerkiksi avaudu kaikki kuvat omille paikoilleen.
Uudistuneeseen LEDCUT® suunnitteluohjelmaan kirjaudutaan tutuilla tunnuksilla osoitteessa: https://ssl.ematilda.fi/ledcut

Myös 2020 Fusion yhteydessä toimivaan LEDCUT-versioon on tulossa päivitys lähiaikoina.

Lisätietoa suunnitteluohjelman käytöstä saat Helatukun myyntitiimiltä. Soita 093-541 2019 tai ole yhteydessä sähköpostitse joko tuttuun myyjään tai mail@helatukku.com

 


Lednauhojen mittatilauspalvelu on suunnitteluohjelma, jossa voit suunnitella ja tilata kohteeseen soveltuvan valaistuksen Osramin lednauhoilla. Käyttötarkoituksen mukaan nauha voidaan tilata määrämittaan katkaistuna joko ilman profiilia tai valmiiksi upotettavaan tai pinta-asenteiseen alumiiniprofiiliin asennettuna. Pyydä esittely myynniltämme.

Copyright © 2024 Helatukku
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ostoskori