EtusivuUutisetLaadukkaat ja näyttävät valopeilit Helatukulta

Laadukkaat ja näyttävät valopeilit Helatukulta

Helatukulla on monipuolinen osaaminen led-valopeilien valmistuksessa.

– Oman tuotantomme ansiosta voimme toteuttaa räätälöidyt ratkaisut asiakkaan suunnitelmien mukaisesti. Taivumme kaikenlaisiin kohteisiin, isoihin ja pieniin, Taru Lehdontie Helatukusta kertoo.

Mirrorcut on led-valopeilien mittatilauspalvelu, jonka avulla voidaan määritellä muun muassa peilin koko, muoto, kehyksen väri, valon värilämpötila sekä valaistuksen ohjausjärjestelmä. Peiliin voidaan lisätä myös pistorasioita, led on/off-kytkin, höyrynpoisto ja himmennyskytkin. Tämä antaa suunnittelijoille mahdollisuudet luoda uniikkeja ratkaisuja. Mirrorcut-suunnitteluohjelma on tulossa lähiaikoina myös asiakaskäyttöön.

– Peilin muoto ei rajoitu pelkästään pyöreään, neliöön tai suorakulmaan, vaan siitä voidaan tehdä myös puolikaaren tai ovaalin muotoinen. Lisäksi peilin pintaan on mahdollista tehdä etsaus-kuvioita.

Kotimaisen valmistajan led-valopeilit ovat viimeisteltyjä yksityiskohtia myöten. Muun muassa peilin laatu tarkistetaan huolella.

Valopeileissä on luotettava Osram-teknologia. Valonlähteenä on pitkäikäinen ja energiatehokas led. Pistorasiallisten peilien kotelointiluokka on IP44.

JULKISISTA TILOISTA KOTEIHIN

Helatukun tuotannossa valmistetaan 10 000 valopeiliä vuodessa. Yrityksen valmistamia peilejä on muun muassa hotelleissa, kylpylöissä, ravintoloissa, kauneushoitoloissa ja julkisten tilojen eteisauloissa sekä kotien eteisissä, kylpyhuoneissa ja pukeutumishuoneissa – eli tiloissa, missä tarvitaan hyvää ja näyttävää valopeiliä.

Peili on tänä päivänä myös suosittu sisustuksellinen elementti. Monikäyttöisillä valopeileillä luodaan tunnelmaa, tilantuntua ja valoa.

Led-valopeiliä on saatavilla monilla eri ominaisuuksilla. Peiliin voidaan integroida pistorasioita, himmennyskytkin ja höyrynpoisto. Helatukun valmistamissa led-valopeileissä pistorasia on asennettuna peilin etupuolella, mikä lisää huomattavasti sen käytettävyyttä.

Led-valopeilit saadaan lukittua kiinteästi paikalleen. Peilin yläosa kiinnitetään asennuskiskoon ja alapuolelle asennetaan spring lock -hela. Helatukun oman lukitusjärjestelmän vuoksi peilit ovat turvallisia niin julkisissa tiloissa kuin kotitalouksissakin.

MUUTAMA TÄRPPI MUATOA-MALLISTOSTA

Helatukun Taru Lehdontie nostaa Muatoa-mallistosta esille esimerkkejä tämän hetken trendeistä.

Taustavalolliset pyöreät valopeilit ovat tänä päivänä suosittuja: Muatoa-mallistossa Lumi, jossa etsattu etureuna, Halo on ilman kehystä sekä uniikit Hohto ja Kajo mustalla tai valkoisella kehyksellä. Nämä taustavalaistut suosikit ovat useassa eri koossa.

Grand-S on siro suorakaiteen muotoinen valopeili, jonka valikoima on täydentynyt uudella tumma messinki -kehysvärillä.

Lisävaloa antaa peilin kehykseen kiinnitettävä kylpyhuonevalaisin, kuten Esther tai pyöreisiin peileihin suunniteltu pallonmuotoinen Scarlett. Esther ja muut sarjan varrelliset valaisimet voivat toimia valonlähteenä myös Muatoa-malliston alumiinikehyspeili Mirassa.

 

Copyright © 2023 Helatukku
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ostoskori