EtusivuUutisetKesän aukioloajat 2024

Kesän aukioloajat 2024

 

HELATUKKU

Palvelemme kesän ajan normaalisti maanantaista perjantaihin klo 8–16, poikkeuksena juhannusaatto (pe 21.6.), jolloin olemme kiinni. Tarkistathan yhteistyökumppaniemme aukiolot alta.


MUATOA

Mittatilauspeilit
Peilituotanto on suljettuna viikot 29–30. Viimeinen tilauspäivä ennen tuotannon kesälomaa on viikolla 25. Tämän jälkeen sisään tulleet tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja toimitetaan viikosta 31 alkaen.

Vakiokokoiset varastopeilimallit
Vakiokokoisten peilien toimitukset jatkuvat normaalisti läpi koko kesän varaston riittävyyden mukaan.

 


LEDCUT

Tuotanto on suljettuna viikot 29-30. Viimeinen tilauspäivä ennen tuotannon kesälomaa on viikolla 27. Tämän jälkeen sisään tulleet tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja toimitetaan viikosta 31 alkaen.

 


STALA

Varastotuotteet
Varastotuotteiden toimitukset jatkuvat normaalisti läpi koko kesän, varaston riittävyyden mukaan.

Asiakasmitoitetut Seitsikot ja välitilatuotteet
Asiakasmitoitettujen Seitsikkojen ja välitilatuotteiden, mukaan lukien StalaTex –tuotteet, tuotanto on suljettuna viikot 30-31. Viimeinen tilauspäivä ennen viikkoa 32 toimitettaville tuotteille on sunnuntai 30.6.2024.

Huomioittehan, että kaksi viikkoa ennen tehtaan lomia ja kaksi viikkoa tehtaan lomien jälkeen tuotantomme toimii vain osittaisella kapasiteetilla ja pyydämme teitä tekemään tilauksenne mahdollisimman ajoissa halutun aikataulun varmistamiseksi.

Tailor-made työtasot
Tailor-made –työtasojen tehdas Ruotsissa on suljettuna viikot 29-32. Viimeinen tilauspäivä ennen viikkoa 33 toimitettaville tuotteille on perjantaina 31.5.2024. Tämän jälkeen sisääntulleet tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja toimitetaan viikosta 33 alkaen.

Copyright © 2024 Helatukku
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ostoskori