EtusivuUutisetKesän aukioloajat 2023

Kesän aukioloajat 2023

HELATUKKU

Palvelemme kesän ajan normaalisti maanantaista perjantaihin klo 8–16, poikkeuksena juhannusaatto (pe 23.6.), jolloin olemme kiinni. Tarkistathan yhteistyökumppaniemme aukiolot alta.


 

MUATOA 

Mittatilauspeilit
Peililasituotanto on suljettuna viikot 28-31. Viimeinen tilauspäivä ennen tuotannon kesälomaa on viikolla 25. Tämän jälkeen sisääntulleet tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja toimitetaan viikosta 31 alkaen.

Vakiokokoiset peilit
Vakiokokoisten peilien toimitukset jatkuvat normaalisti läpi koko kesän.

 


 

STALA

Asiakasmitoitetut Seitsikot ja välitilatuotteet

Asiakasmitoitettujen Seitsikkojen ja välitilatuotteiden, mukaan lukien StalaTex –tuotteet, tuotanto on suljettuna viikot 30-31. Viimeinen tilauspäivä ennen viikkoa 32 toimitettaville tuotteille on perjantai 30.6.2023.

Huomioittehan, että kaksi viikkoa ennen tehtaan lomia ja kaksi viikkoa tehtaan lomien jälkeen tuotantomme toimii vain osittaisella kapasiteetilla ja pyydämme teitä tekemään tilauksenne mahdollisimman ajoissa halutun aikataulun varmistamiseksi.

Tailor-made työtasot

Tailor-made –työtasojen tehdas Ruotsissa on suljettuna viikot 28-31. Viimeinen tilauspäivä ennen viikkoa 28 toimitettaville tuotteille on perjantaina 31.5.2023. Tämän jälkeen sisääntulleet tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja toimitetaan viikosta 32 alkaen.

Varastotuotteet
Varastotuotteiden toimitukset jatkuvat normaalisti läpi koko kesän, varaston riittävyyden mukaan.

 

Copyright © 2023 Helatukku
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ostoskori