EtusivuUutisetKesän aukioloajat 2022

Kesän aukioloajat 2022

HELATUKKU
Palvelemme kesän ajan normaalisti maanantaista perjantaihin klo 8–16 poikkeuksena juhannusaatto (pe 24.6.), jolloin olemme kiinni. Tarkistathan yhteistyökumppaniemme aukiolot alta.

 


STALA

Asiakasmitoitetut seitsikot ja välitilatuotteet
Asiakasmitoitettujen Seitsikkojen ja välitilatuotteiden, mukaan lukien StalaTex –tuotteet, tuotanto on suljettuna viikot 29-30. Viimeinen tilauspäivä ennen viikkoa 31 toimitettaville tuotteille on torstai 23.6.2022.

Huomioittehan, että kaksi viikkoa ennen tehtaan lomia ja kaksi viikkoa tehtaan lomien jälkeen tuotantomme toimii vain osittaisella kapasiteetilla ja pyydämme teitä tekemään tilauksenne mahdollisimman ajoissa halutun aikataulun varmistamiseksi.

Tailor-made työtasot
Tailor-made –työtasojen tehdas Ruotsissa on suljettuna viikot 28-31. Viimeinen tilauspäivä ennen viikkoa 28 toimitettaville tuotteille on perjantaina 27.5.2022. Tämän jälkeen sisääntulleet tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä ja toimitetaan viikosta 32 alkaen.

Varastotuotteet
Varastotuotteiden toimitukset jatkuvat normaalisti läpi koko kesän, varaston riittävyyden mukaan.

Linkki Stalan suunnitteluohjelmiin

 


MUATOA MITTATILAUSPEILIT

Peililasien tuotannossa on kesätauko viikoilla 28-30. Ennen juhannusta tulleet mittatilauspeilitilaukset toimitetaan heinäkuun loppuun mennessä. Tämän jälkeen tulleiden tilausten toimitus siirtyy elokuulle viikoille 33-34.

 

Copyright © 2024 Helatukku
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ostoskori