EtusivuUutisetHelatukku Jyväskylän Puumessuilla 4.–6.9.2019

Helatukku Jyväskylän Puumessuilla 4.–6.9.2019

Tervetuloa Puumessuille Jyväskylän Paviljonkiin 4.–6.9.2019!

Puualan johtava messutapahtuma esittelee saha- ja levyteollisuuden uusinta tekniikkaa, monipuolista puusepänteollisuutta ja nykyaikaista puuntyöstöteknologiaa. Täällä kohtaavat alan ammattilaiset – tule sinäkin!

Olemme mukana Puumessuilla näytteilleasettajana ja kutsumme sinut tutustumaan osastoomme C-350. Tule tutustumaan Helatukulla suunniteltuun vedinmallistoon ja energiatehokkaisiin kylpyhuoneen valopeileihin. Lanseeraamme Westag-laminaattilevymalliston ja esillä on kaikki Aluco-levymallit. Osastoltamme löydät myös mm. Stalan, IMA:n ja Osramin uutuuksia.

Stala StalaTex™ ja Lagom-altaat

StalaTex™ nostaa keittiön tasopinnat, tiskipöydät ja välitilalevyt aivan uudelle tasolle. Siinä yhdistyvät ruostumattoman teräksen lyömättömät ominaisuudet sekä kauniit, sisustukselliset tekstuurit.

Stalan 13-altainen Lagom-sarja on kaikkea mitä tiskialtaalta toivot. Kaikissa altaissa on helposti asennettavat vesilukot ja design-koripohjaventtiilit.

HERO-biojätejärjestelmä pelastaa keittiön

Ei enää hajuhaittoja tai vääränkokoisia jätepusseja! IMA:n ilmastoidun HERO-biojätekorin ansiosta biopussi pysyy kuivana, jolloin ruuan kompostointi ei pääse vauhtiin ennen kuin jäteastia tyhjennetään. Yläreunan muotoilun avulla erikokoiset roskapussit pysyvät hyvin paikoillaan.

Korosta kodin tunnelmaa Osram LED-valoilla

Osram tarjoaa huipputasoista ja tehokasta LED-valaistusta. Messuilla esillä uusi energiatehokas ja valovoimainen TEC Flex -lednauhamallisto sekä värilämpösäädettävä Tunable White -mallisto.

 

Rekisteröidy veloituksetta ennakkoon messuvieraaksi, tulosta nimikortti ja ota se mukaasi messuille.

Rekisteröidy tästä 
HUOM: Käytäthän rekisteröityessäsi koodia POMJMW

Messut ovat avoinna:
Keskiviikkona 4.9. klo 10–17
Torstaina 5.9. klo 10–17
Perjantaina 6.9. klo 10–16

Tervetuloa tutustumaan osastoomme, nähdään Jyväskylässä!

Copyright © 2024 Helatukku
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ostoskori