EtusivuUutisetCrowne Plaza sai näköisensä peilit

Crowne Plaza sai näköisensä peilit

Legendaarinen ja 70-luvun glamouria huokuva Crowne Plaza Helsinki – Hesperia -hotelli avattiin hiljattain perusteellisesti tehdyn remontin jälkeen. Uudistuksen alla olleisiin tiloihin on haettu vaikutteita tämän aiemmin Hesperia-nimellä tunnetun ja 1972 avatun hotellin perustamisajoilta. Uudistettu hotelli on ilmeeltään sekä ylellinen että lämminhenkinen, niin aula- ja ravintolatilojen kuin hotellihuoneidenkin osalta.

Crowne Plazan hotellihuoneiden kylpytiloihin asennetut LED-valopeilit ovat Helatukun valmistamia. Peilejä toimitettiin kohteeseen kaiken kaikkiaan 112 kappaletta, sijoitettaviksi osaan peruskorjauksen alla olleista hotellihuoneista. Peilihankintaprojektissa on Crowne Plazan ja Helatukun lisäksi ollut useita toimijoita. Arkkitehtitoimisto Arkval Taite Oy on ollut määrittämässä ja piirtämässä peilimallia. Rakennuttaja ja sähköurakoitsija ovat olleet mukana hyväksymässä lopullista mallia lisälaitteineen. Helatukun asiakaslähtöisellä toimintatavalla on ollut myötävaikutusta siihen, että peilituote on saatu mahtumaan kaikkien mukana olleiden osapuolten toivomien raamien sisään!

 

Helatukku erottautuu asiakaslähtöisyydellään

Arkval Taite Oy:n arkkitehti Marjut Kauppinen kertoo peilimallin suunnittelua ohjaavista lähtökohdista näin: ”Peilistä haluttiin jatkumo kylpyhuonetilan arvokkaan vaalealle ja marmoriselle ilmeelle. Peilin ja siihen liitettävän valaistuksen haluttiin synnyttävän ennen kaikkea kotoisaa ja lämmintä tunnelmaa, hotellivieraan mieltä lempeästi hellimään.”

”Peilin yleisvaikutelmalta toivoimme kiiltävyyttä, joka saatiin toteutettua kehysten pintojen anodisoinnilla. Tärkeitä peilivalintaa määrittäviä kriteereitä olivat myös lämpimän värinen valaistus, huurtumista estävä höyrynpoisto-ominaisuus, kosteudenkestävyys ja sähköturvallisuus”, kertoo Kauppinen.

Peilin lämmin valaistus saatiin aikaiseksi valonlähteillä, joiden värilämpötila on 3000 kelviniä. Helatukku käyttää peileissään aina Osramin valotekniikkaa, mikä takaa valonlähteille pitkän palamisajan ja reilun takuuajan. Valaistusta voidaan säätää portaattomasti hyvinkin himmeäksi, jolloin sitä voidaan käyttää vaikkapa yövalona. Kirkkaimmillaan valo on ihanteellinen esimerkiksi meikatessa. Hotellivieraan astuessa kylpyhuoneeseen syttyy tilan lempeä valaistus automaattisesti liiketunnistimen avulla. Peilihankintaan sisältyneet Dali-muuntajat ovat tärkeä osa kylpyhuonetilojen valaistuksen ohjausjärjestelmää.

Kun kyseessä on kylpyhuoneeseen asennettava peili, asentaa Helatukku siihen huurtumista estävän höyrynpoistomaton. Turvallisuudestakaan ei tingitä: Nämä IP44-suojatut peilit voidaan irrottaa seinästä ainoastaan erillisen lukituskappaleen avulla, mikä on tärkeä peilin turvallisuutta lisäävä ominaisuus – onhan kyseessä painava ja sähköverkkoon yhteydessä oleva tuote.

”Helatukun vahvuus on heidän kykynsä räätälöidä tuote palvelemaan asiakkaan tarpeita. He jaksoivat nähdä vaivaa kaikkia projektin osapuolia tyydyttävän lopputuloksen aikaansaamiseksi, esimerkiksi vastaamalla väsymättä heille esittämiimme lukuisiin kysymyksiin. Helatukku on osoittanut tässä noin vuoden kestäneessä yhteistyössä erinomaista palveluhalukkuutta. On ollut hienoa saada yhteistyökumppaniksi tällainen kotimainen peilitoimittaja!” toteaa Kauppinen.

Crowne Plazan kylpyhuoneisiin haluttiin loihtia sekä arvokasta että lämminhenkistä tunnelmaa. Helatukun hotelliin toimittamat Grand Lux -valopeilit ovat jatkumo kylpyhuonetilojen vaalealle ja marmoriselle ilmeelle.

 

Helatukun MIRRORCUT-mittatilauspalvelun avulla saat kohteeseesi sopivat peilit haluamillasi mitoilla. Mittatilauspeilien räätälöitäviä osia ovat esimerkiksi peilin koko, kehysosien väri ja peileissä käytettävä LED-nauha. Kerro toiveistasi Helatukun myyntitiimille!

Copyright © 2024 Helatukku
Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ostoskori