Sähköiset kuvastot

Olemme koonneet kuvastoistamme sähköiset versiot suunnittelutyön tueksi. Selaa kuvastoja klikkaamalla kuvaston kuvaa. Kuvastot saatavana myös paperisina versioina. Kysy ne itsellesi mail@helatukku.com.

Tuotekuvastot:

Tuotekuvasto 09/2019
Tuotekuvastosta löydät varastovalikoimamme. Monissa tuotteissa mukana myös asennusta helpottavat mitoitusohjeet. Tutustu tarjontaamme!


Erikoiskuvastot:

Vedinkuvasto 08/2020
Vedinkuvastomme on päivittynyt! Mukana mm. nuppi- ja vedinuutuudet Comp, Pole, Thing ja Track.

 

Sisustus- ja välitilalevykuvasto 08/2020
Olemme koonneet yksien kansien sisään sisustus- ja välitilalevymallistomme tuotteet! Mukana on Aluco, Westag, Slate Lite ja StalaTex™ sekä tietenkin kyseisten levyjen kanssa yhteensopivat listat, liimat ja muut suoja-aineet.